Yeshu tor vachan re – New Sadri Christian Song Lyrics PDF

यीशु तोर वचन रे, मसीह तोर वचन रे – New Sadri Christian Song Lyrics PDF

Chorus
यीशु तोर वचन रे
मसीह तोर वचन रे
मधु से भी मीठा लगेला
मोके कुन्दन से भी सुन्दर लगेला (2)

Verse 1:
भले बालक छोवा के मैं भुलाएक परेला
कथुर और नीठुर होइके

लेकिन वचन कहेला भले सबे भुलावैंए
यीशु ना कभी भुलाई रे

Chorus
यीशु तोर वचन रे
मसीह तोर वचन रे
मधु से भी मीठा लगेला
मोके कुन्दन से भी सुन्दर लगेला

Verse 2:
आकाश कर तारा चंद
एके दिना टली रे
बेइर भी नीझ जाइ रे

ईश्वर कर वचन में जे
बाइबल में लिखल अहे
एको बिन्दु भी ना टली रे

Chorus
यीशु तोर वचन रे
मसीह तोर वचन रे
मधु से भी मीठा लगेला
मोके कुन्दन से भी सुन्दर लगेला

Verse 3:
वचन कर भूखल मन
वचन कर प्यासल मन
एके दिना जबाएं यीशु संग

नवा जीवन पाइके
नवा रूप धारीके
पहुंचबै अनन्त जीवन

Chorus
यीशु तोर वचन रे
मसीह तोर वचन रे
मधु से भी मीठा लगेला
मोके कुन्दन से भी सुन्दर लगेला


Yeshu Tor Vachan Re, Masih Toro Vachan re – New Sadri Christian Song Lyrics PDF

Chorus
Yeshu Tor Vachan Re
Masih Toro Vachan Re
Madhu Se Bhi Mitha Lagela
Moke Kundan Se bhi Sundar Lagela

Verse 1.
Bhale Balak Choaa ke May Bhulak Parela
Kathur Aur Nithur Hoike

Lekin Vachan Kahela Bhale Sabhe Bhula bain
Yeshu Na Kabhi Bhulayire

Chorus
Yeshu Tor Vachan Re
Masih Tor Vachan Re
Madhu Se Bhi Mitha Lagela
Moke Kundan Se bhi Sundar Lagela

Verse 2:
Aakash Kar Tara Chand
Eke Dina Tali Re
Bair Bhi Ninjh Jayi Re

Ishwar kar Vachan Main je
Bible Me Likhal Ahe
Eko Bindu Bhi Na Tali Re

Chorus
Yeshu Tor Vachan Re
Masih Tor Vachan Re
Madhu Se Bhi Mitha Lagela
Moke Kundan Se bhi Sundar Lagela

Verse 3:
Vachan kar Bhukhal Mann
Vachan kar Pyaasala Mann
Eka Dina Jabai Yeshu Sang

Nawa Jivan Payike
Nava Rup dharike
Pahunch Bhaye Ananta Jivan

Chorus
Yeshu Tor Vachan Re
Masih Tor Vachan Re
Madhu Se Bhi Mitha Lagela
Moke Kundan Se Sundar Lagela

यीशु ने हमें छुड़ाया है

Yeeshu maseeh hee mera geet hai

Prabhu tere naam ke liye

परमेश्वर शरणस्थान और बल हमारा है

गीत गायें सामर्थ के, तेरी स्तुति करें ~ भजन संहिता 136


1 thought on “Yeshu tor vachan re – New Sadri Christian Song Lyrics PDF”

Leave a Comment